Tilmelding til Københavns Skolehaver 2024

Tilmelding til deltagelse i skolehaver 2024

Felter

Skole *
Skolens navn
Klassetrin
Vælg klassetrin fra listen
Klassenavn
Angiv venligst klassen bogstavs betegnelse
Antal elever *
Skriv venligst antal elever i klassen.
Andet end klassetrin/navne
Hvis klassen ikke har et klassetrin eller navn, bedes I udfylde dette felt med en beskrivelse af klassen.
Tilmelding af årgang
Er det en forudsætning for jeres deltagelse i skolehaverne, at hele eller dele årgangen kommer i haverne – så vælg ja i dette felt.
HUSK at lave en tilmelding pr. klasse der ønsker at deltage!
Lærer/Pædagog *
Skriv venligst navnet på den lærer eller pædagog som vi kan kontakte omkring skolehave deltagelsen. Hvis du tilmelder en klasse i indskolingen, skal der være to faste voksne, der kommer med klassen i skolehaven
email *
Skriv venligst den emailadresse som vi kan kontakte jer på vedrørende skolehave deltagelsen.
Telefon *
Skriv venligst det mobilnummer/telefonnummer, som vi kan kontakte jer på vedrørende skolehave deltagelsen.
Andre lærere/pædagoger/voksne der kommer sammen med klassen
Skriv venligst hvilke andre lærere/pædagoger/voksne der kommer sammen med klassen i skolehaverne - hvis I ved det allerede nu.
Foretrukken ugedag(e) *
Vælg venligst hvilken ugedag I foretrækker at komme i skolehaven. Vælg gerne flere mulige dage, da det gør det nemmere at disponere fordelingen af klasserne, så der bliver plads til flest muligt. BEMÆRK at I tilmelder jer et forløb med undervisning i skolehaverne - hver uge fra slutningen af april til medio september, i alt 15 gange.
Foretrukkent tidspunkt *
Angiv venligst i hvilket tidsrum I vil foretrække at komme i skolehaverne. Man kan godt vælge både formiddag og eftermiddag, hvis dette er muligt for jer. Så er det nemmere for os at få planen til at gå op. Hvis I har valgt flere mulige dage - og ønsker at angive forskellige tidsrum for disse dage - bedes I skrive dette i feltet herunder: Spørgsmål og bemærkninger.
Varighed *
Forløbets længde: Sæsonstart er i uge 17 (uge 16 for fredagshold) og løber til og med uge 37. Dvs. 9 gange før sommerferien og 6 gange efter. Afkryds venligst at I er indforstået hermed.
Spørgsmål og/eller bemærkninger
Hvis du har spørgsmål og/eller bemærkninger, kan du skrive dem i dette felt.
Forældrearrangement *
Husk at der skal arrangeres forældrearrangement med klassen i skolehaven inden sommerferien - så forældrene kan mødes og planlægge pasningen af børnenes haver i sommerferien og opleve de skønne haver. Afkryds venligst at I er indforstået hermed.