Skolehaven på Islands Brygge bliver 2 år!

Vi kan næsten ikke forstå, at der allerede er gået to år siden børnene indtog vores nye have på Islands Brygge. En have, som vi har kæmpet for i rigtig mange år, som nu er fyldt med liv i alle afskygninger.

Fødselsdagen blev fejret sammen med en masse glade børn og et stort, grønt håb om, at vi i fremtiden kan skabe haver til mange flere børn i København. Vi arbejder nemlig hver dag på, at alle børn skal have mulighed for et forløb i en skolehave. En vision vi deler med Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen.

Som det er nu, har de københavnske skolehaver ikke kapacitet til at tilbyde alle børn et skolehaveforløb, og derfor er vi vældig stolte over og glade for at haven på Islands Brygge er blevet til virkelighed i samarbejde med Københavns Kommune og kan stå som et vildtvoksende eksempel på, at det kan lade sig gøre at skabe plads til naturdannelse midt i byen.

Tak til alle dem, som har været med til at skabe den smukke og livgivende skolehave.

Grønne fingre i skoletiden. I København har vi fantastiske skolehaver, der giver skolebørn mulighed for at lære om mad fra jord til bord, planter- og dyreriget og få jord under neglene. Alle skolebørn skal have mulighed for at få undervisningsforløb i en af byens skolehaver, og kommunen skal prioritere flere skolehaver.

fra overborgmester Sophie Hæstorp Andersens Vores København. Mere fælles. Mere lige. Mere grøn