Vidensdeling med Syddansk Universitet

Digging for Climate – er titlen på et nyt studie på Syddansk Universitet. Her forskes der bl.a. i økodannelse og regenerative jordbrugsmetoder i danske haver, under det nye forsknings elitecenter CUHRE, der grundlæggende har til formål at finde økodannende potentialer til det etablerede uddannelsessystem. 

I Københavns Skolehaver har vi lang tradition for og rig erfaring med økodannelse i praksis, og det vil vi altid gerne fortælle meget mere om. Vi har derfor inviteret forskere fra CUHRE en tur i skolehaven, hvor de har deltaget i vores undervisningsforløb, og 31. maj deltog vi i opstartsmødet for forskningsprojektet i ‘Digging for Climate’. Nu glæder vi os til fortsætte samarbejdet omkring forskning i, hvordan vi fremadrettet (ud)danner flere unge mennesker til forståelse for samt deltagelse i klimaomstillingen gennem jordforbindelse, respekt for liv og naturforbundethed.

Læs mere om projektet her: https://www.sdu.dk/da/forskning/cuhre/forskning/wp1https://www.sdu.dk/da/forskning/cuhre/om_centret

Eller kontakt Trine Bang Hansen på trine@kbhskolehaver.dk, hvis du vil høre mere.